Nijntje opent Kinderbibliotheek Oosterwei en Bloemendaal-Plaswijck voor de kleintjes

Gepubliceerd op: 15 augustus 2017 09:41

Nijntje op bezoek

Kinderbibliotheken Bloemendaal-Plaswijck en Oosterwei zijn voortaan extra geopend voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar. Daarom is het feest! Op vrijdag 15 september komt nijntje om 9.30 uur de deur openen in Bloemendaal-Plaswijck en op woensdag 20 september om 9.30 uur in Oosterwei.

Kinderen kunnen die ochtend met haar op de foto en lekker knuffelen. Natuurlijk worden er boekjes voorgelezen en is er limonade met wat lekkers. Kinderen worden altijd gratis lid van de bibliotheek. Ouders die deze ochtend ook lid worden van de bibliotheek ontvangen € 10,- korting op een jaarabonnement.

Kinderbibliotheek Bloemendaal - Plaswijck

Kinderbibliotheek Bloemendaal-Plaswijck is voortaan ook open op vrijdagochtend van 8.30 - 12.00 uur, speciaal voor de allerkleinsten
Adres: Weerestein 37  2804GG  Gouda. (Plaswijckschool)

Kinderbibliotheek Oosterwei