RealStars

Gepubliceerd op: 18 november 2021 13:42

Samen voor Goud is een stichting die zich richt op het netwerk vergroten van de mensen die geen netwerk hebben. Dit gebeurt door jongeren tot ongeveer 27 jaar in te zetten op vrijwilligerswerk. De organisatie heeft een mooi nieuw project: RealStars. VO-leerlingen gaan gedurende een aantal maanden iedere dinsdagmiddag aan de slag voor een Goudse organisatie. De bibliotheek is er daar een van.

Martine, Jesse, Marc Jan en Naël denken, onder begeleiding van twee studenten van het Hoornbeeck College, na over de vraag hoe ze hun leeftijdsgenoten kunnen enthousiasmeren voor lezen. Hun ideeën variëren van een flyer speciaal voor jongeren tot het houden van lasergames in de bibliotheek. Wordt vervolgd!