Stageplaatsen in de Bibliotheek Gouda

Gepubliceerd op: 24 januari 2018 09:56

stageplaatsen in de Bibliotheek Gouda

Wij zoeken een stagiair Communicatie en een stagiair Culturele programmering & evenementen.

Doe je een HBO-opleiding CMV, Communicatie, Media of Eventmanagement, en ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor een stage? Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste en creatieve persoonlijkheden voor een stage in de Bibliotheek Gouda:

Wij zoeken een stagiair Culturele programmering & evenementen die ons kan helpen onze talloze activiteiten en producten te ontwikkelen en organiseren. De stage richt zich op educatieve en culturele activiteiten die georganiseerd worden in de Chocoladefabriek.

Wij zoeken een stagiair Communicatie die ons kan helpen onze talloze activiteiten en producten onder de aandacht te brengen van het publiek. De stage richt zich op offline en online communicatie. Hoe en waar moeten wij zichtbaar zijn om een zo groot mogelijk bereik te creƫren?

Heb je belangstelling voor een van de stageplaatsen? Mail je motivatie met CV naar het adres op de desbetreffende pagina.