StartUp Gouda

Gepubliceerd op: 22 maart 2022 12:52

In de regio van Gouda starten jaarlijks talloze nieuwe bedrijven. Deze beginnende ondernemers worden aan elkaar gekoppeld via StartUp Gouda.

Het idee van dit nieuwe netwerk is dat startende ondernemers uit Gouda en omgeving elkaar inspireren. Samen nieuwe ideeën opdoen, gesterkt door elkaar strategische keuzes maken en mogelijk partnerschappen sluiten. StartUp Gouda vult aan, voegt toe en helpt jouw onderneming aan een vliegende start.

Wanneer voldoet het netwerk aan jouw behoeften?

StartUp Gouda is benieuwd naar jullie suggesties. Daarvoor is er een korte vragenlijst opgesteld. Want met elkaar gaan we het netwerk verder vormgeven. Goudse ondernemers en opleidingen ondersteunen StartUp Gouda, waardoor een mooie wisselwerking gaat ontstaan tussen 'jonge honden en ouderotten’ in het vak. Maar ook verbinding tussen kennis en praktijk. Dit initiatief wordt gesteund door Gouda Onderneemt, het Hoornbeeck College, Centric en de gemeente Gouda. 

Noteer 9 juni: Kick-off netwerk

Op donderdag 9 juni organiseert StartUp Gouda een knallende kick-off in de Chocoladefabriek. Tijdens deze kick-off staat centraal hoe StartUp Gouda startende ondernemers kan helpen groeien. Er worden workshops georganiseerd en natuurlijk is er de mogelijkheid om te netwerken. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je nu dan alvast in voor de kick-off. 

Naar de website