Actie voor Bibliotheekleden: 50% korting op kaarten voor de voorstelling 'Tonio' in de Goudse Schouwburg

Gepubliceerd op: 5 februari 2020 11:37

Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? De indrukwekkende bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio, is door Ignace Cornelissen bewerkt voor theater. Centraal staat de zoektocht van de ouders om samen overeind te blijven. Waar de moeder probeert niet weg te glijden in verdriet, bijt de vader zich vast in het verzamelen van feiten. Drijft het verlies de ouders uit elkaar of zijn ze in staat elkaar te troosten?

Alle leden van de Bibliotheek Gouda mogen met 50% korting* (neem je Bibliotheekpas mee naar de voorstelling)  naar deze indrukwekkende voorstelling op 25 februari in De Goudse Schouwburg!
Boek online met actiecode: 2v1Bieb

*) Max. 4 kortingskaarten, alleen eerste rang. Niet geldig op reeds gekochte kaarten en/of i.c.m. andere acties.