Vacature coördinator (digi)Taalhuis Gouda

Gepubliceerd op: 7 april 2021 07:42

De bibliotheek Gouda is meer dan alleen een bibliotheek. We zijn een compleet netwerk van betrokken en enthousiaste mensen en initiatieven. Alles wat we doen staat in het teken van delen, uitwisselen en samenwerken. We zijn een ondernemende organisatie, gastvrij, alert op nieuwe ontwikkelingen, bereid om te experimenteren en risico’s te nemen. En alles moet een meerwaarde hebben voor Gouda. Dat maakt ons de leukste bibliotheek van Nederland.

Wij zijn op zoek naar een

Coördinator (digi)Taalhuis Gouda (28 uur per week)

Bij het (digi)Taalhuis kunnen alle Gouwenaren die (beter) Nederlands willen leren terecht voor informatie, intake en doorverwijzing. De coördinator is de drijvende kracht achter de dienstverlening van bibliotheek en gemeente om de (digitale) geletterdheid en de ontwikkeling van basisvaardigheden in Gouda te stimuleren.