verbindingsdag

Gepubliceerd op: 20 september 2017 09:28

verbindingsdag

Dag voor jong en oud; Kom bewegen, proeven, kijken, kennismaken en meedoen met de organisaties op het gebied van: gezondheid, cultuur, voeding en bewegen. Op het grasveld bij de Lekkenburg, in het Winkelcentrum Bloemendaal en in de Buurtstee staan kramen met informatie, worden workshops gehouden en sportverenigingen geven demonstraties.

iedereen is van harte welkom!

De bibliotheek is ook vertegenwoordigd tijdens deze dag (in het winkelcentrum). We informeren je graag over bijvoorbeeld de Kinderbibliotheek, het Uitleenpunt en/of de Bibliotheek Gouda in het algemeen.
Het Uitleenpunt ( Lekkenburg 2 )  is speciaal op deze zaterdag van 11 tot 15 uur geopend. (Normaal gesproken op zaterdag gesloten)
Wil je lid worden van de Goudse Bibliotheek? Word lid tijdens deze verbindingsdag en krijg € 10,- korting op een jaarabonnement!

• Zaterdag 30 september van 11.00 – 15.00 uur, op het grasveld bij de Lekkenburg, Gouda Noord

De dag wordt georganiseerd door Sociaal Team Noord, Sport.Gouda en Kwadraad.