Vanaf 1 juli: de Chocoladefabriek gaat verder open

Gepubliceerd op: 29 juni 2020 13:02

Vanaf vandaag gaan we weer verder open in de Chocoladefabriek. Het is weer mogelijk om (op reservering) de studieplekken te gebruiken, te printen en van de publiekscomputers gebruik te maken.

Studieplekken, publiekscomputers en printers

Vanaf vandaag kan je weer gebruik maken van de studieplekken en stiltecabines in de Chocoladefabriek. Hier moet je wel van tevoren voor reserveren: dat doe je via deze link.

Wil je de publiekscomputers of de printer gebruiken? Vraag dat eerst bij de servicebalie in de Chocoladefabriek. (let op, printen en kopïeren is momenteel alleen mogelijk voor leden)

Spelregels:

• Houd altijd 1,5 meter afstand, zowel binnen als buiten de bibliotheek.
  • Kom bij voorkeur alleen. Kinderen tot 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.
  • Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers in de Chocoladefabriek, is het te druk, dan moet je even wachten.
  • Kom niet naar de bibliotheek als u verkoudheidsklachten of verhoging heeft of als iemand uit uw huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.
  • Je kunt je handen bij binnenkomst desinfecteren
  • Maak gebruik van de aangegeven looproutes.
  • Schud geen handen.
  • Volg de aanwijzingen van onze collega’s op.

Kinderbibliotheken

Beetje bij beetje gaan de Kinderbibliotheken weer open. Kijk op onze website voor de actuele openingstijden.

Goverwelle
Weer open van:
ma t/m vrij 15.00 - 17.00 uur

De Biep
Weer open
ma, wo en vrij 15.00 - 17.00 uur

Oosterwei
Weer open
ma, wo en vrij 15.00 - 17.00 uur

Bloemendaal
Kinderbibliotheek blijft voorlopig gesloten, boeken inleveren en reserveringen ophalen kan in het uitleenpunt Bloemendaal of de Chocoladefabriek.

Uitleenpunt Bloemendaal

Uitleenpunt Bloemendaal is open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Uitleenpunt Goverwelle blijf voorlopig nog gesloten.