Openingstijden

 • Bibliotheek Gouda, stadsbibliotheek Bekijk details

  De stadsbibliotheek zit in de Chocoladefabriek. Hier vind je ook onder andere Streekarchief Midden-Holland, de Drukkerswerkplaats, de Techniekwerkplaats. VRSPACE en Kruim eten & drinken. Wil je een zaal huren in de Chocoladefabriek? Ga dan naar chocoladefabriekgouda.nl.

 • Bibliotheek Gouda, Uitleenpunt Goverwelle Bekijk details

  De bibliotheek Gouda zit niet alleen in de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20, maar ook in Bloemendaal, Korte Akkeren en Goverwelle. In de Irishof is een uitleenpunt.

 • Bibliotheek Gouda, Kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

  De kinderbibliotheek Oosterwei zit in het Nelson Mandela Centrum. Op maandag, woensdag en vrijdag kun je bij ons boeken lenen en inleveren. Op dinsdag hebben we een speciale ochtend voor kinderen tussen 0 en 4. In de vakanties zijn we gesloten. Je kunt dan wel terecht in de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 en in Van Noord aan de Lekkenburg 1.

 • Bibliotheek Gouda, Kinderbibliotheek Goverwelle Bekijk details

  Op maandag, woensdag en vrijdag kun je bij ons boeken lenen en inleveren. In de vakanties zijn we gesloten. Je kunt dan wel terecht in de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 en in Van Noord aan de Lekkenburg 1.

 • Bibliotheek Gouda, Kinderbibliotheek de Biep Bekijk details

  Op maandag, woensdag en vrijdag kun je bij ons boeken lenen en inleveren. Op woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur zijn we extra open voor kinderen tussen 0 en 4 jaar en lezen we voor. In de vakanties zijn we gesloten. Je kunt dan wel terecht in de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 en in Van Noord aan de Lekkenburg 1.

 • Bibliotheek Gouda, Van Noord Bekijk details

  In Ontmoetingscentrum Van Noord zitten een kinderbibliotheek en een uitleenpunt voor volwassenen. Ook is het een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). We zijn iedere werkdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op werkdagen van 15.00 uur tot 17.00 uur is er een bibliotheekmedewerker. Op vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur zijn we extra open voor kinderen tussen 0 en 4 jaar en lezen we voor.