• Heel veel tijd om te lezen!

  Er zijn heel veel zomerleespakketten uitgedeeld! Was je te laat om je pakket op te halen? Kom dan zelf een stapel boeken uitzoeken in de Chocoladefabriek.

  Op dinsdag 20 augustus organiseren wij een Boekenbios. Samen gaan we kijken naar de film: 'Dummie de mummie'. Vergeet niet op tijd een kaartje te reserveren.

  Lees meer

 • Het programma voor de zomervakantie is bekend!

  Van Zomerlezen tot Zomerbouwen. Deze zomer kan jij terecht bij de Bibliotheek Gouda. Van 16 juli tot en met 23 augustus organiseren wij allemaal verschillende activiteiten in de Techniekwerkplaats van 10:00 tot 12:00 uur

  Iedere dinsdag, donderdag én vrijdag zijn kinderen tussen de 6 en 12 jaar van harte welkom in de Techniekwerkplaats voor een creatieve uitdaging.

  Bekijk het aanbod

 • Nederlands oefenen in de zomervakantie!

  Taalhuis Gouda helpt je verder.

  Doe mee met de Taalzomer! Tijdens de zomervakantie organiseren wij verschillende activiteiten om de Nederlandse taal te blijven oefenen en om Gouda te ontdekken. Bijvoorbeeld wandelingen, taalspelletjes en museabezoeken.

  Bekijk het programma van Taalzomer

 • Caraïbische boekenclub

  Op woensdag 7 augustus en 21 augustus komt Bernice Tjien A Fat langs in de Chocoladefabriek om te vertellen over de Caraïbische literatuur. Het wordt een boekproeverij voor lezers die deze boeken niet kennen en voor lezers die graag met anderen van gedachten willen wisselen over deze boeken vol extra betekenis! 

  Aanmelden is gratis via:   d.north@bibliotheekgouda.nl

  Verder lezen

Onze leestips