Kinderboekencafé

16 mei 2024, van 19:30 tot 21:00 | Steenlandzaal in de Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Foto Sanne Rooseboom

Ben je leerkracht en/of (volwassen) kinderboekenliefhebber? Kom naar het Kinderboekencafé! We nodigen geregeld kinderboekenauteurs, illustratoren en andere inspirators uit die vertellen over hun werk, maar natuurlijk bieden we ook ruimte om tips en ideeën met elkaar te delen.

16 mei 2024: Kinderboekencafé met De Waanzinnige Podcast

Op 16 mei 2024 is De Waanzinnige Podcast te gast in het Kinderboekencafé! In De Waanzinnige Podcast vertellen kinderen over hun lievelingsboeken. Roos Visser (bekend van Lezen nou!) vertelt over de podcast - die kinderen trouwens supergrappig vinden - en ze geeft handreikingen hoe je de podcast in kunt zetten in de klas. "Na afloop zit je boordevol lesideeën om zelf aan de slag te gaan," vertelt Roos enthousiast. En wie weet ook met een boek voor in de klas, dat Roos weggeeft met een winactie!

De ontvangst is om 19.15 uur en het programma begint om 19.30 uur. We zitten in de Steenlandzaal van de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 in Gouda.

Deelname is gratis, wel graag van tevoren aanmelden via onderstaande knop. Heb je vragen? Neem dan contact op met Ellen van Leeuwen: e.vanleeuwen@bibliotheekgouda.nl.

Meld je aan voor het Kinderboekencafé

We organiseren deze activiteit samen met de Brede School Gouda en Cultuurhuis Garenspinnerij. Het Kinderboekencafé is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie ondersteunt initiatieven die het meedoen aan cultuur stimuleren.