Werkplaats op zaterdag

21 mei 2022 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens de Werkplaatsen op zaterdag maken kinderen van 9 jaar en ouder kennis met de mogelijkheden van bijvoorbeeld robotica en virtual reality.

Ontwerpen met Spike Prime

Op 21 mei gaan we ontwerpen met Spike Prime. Ga met elkaar uitdagingen aan en ontdek alle mogelijkheden van Spike Prime om een 'prototype' (=voorbeeld) te bouwen. Voor LEGO-liefhebbers en de nieuwe uitvinders! 

VR-speeltuin

Altijd al een baantje willen uitproberen als chefkok, auto-monteur, winkeleigenaar, kantoormanager of zelfs race-coureur? Met een virtual reality-simulatie bril kun je dit allemaal komen uitproberen. Test je liever je kennis tijdens snelle quizrondes? Dan hebben wij de speciale digitale quiztafel voor jou en je vrienden klaar staan!

Locatie en tijden

Er zijn twee workshops Spike Prime: van 13.00 uur tot 14.30 uur en van 15.00 uur tot 16.30 uur. Deze zijn in de Steenlandzaal van de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20. 

De VR-speeltuinen zijn van 13.30 uur tot 14.30 uur en van 15.00 uur tot 16.00 uur in de jeugdwerkplaats van de Chocoladefabriek. 

Een kaartje voor de workshop Spike Prime of de VR-speeltuin kost € 7,50. Je kunt ook een combiticket kopen voor beide activiteiten; dan betaal je € 12,50 (je meldt je dan via onderstaande links aan en kiest bij beide kaartjes de optie met korting). Ook leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje!