Agenda Jeugd

Resultaat 11 - 20 (van 59)

• di 06 sep Voorleesochtend in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• wo 07 sep Voorleesochtend in De Biep Bekijk details

• vr 09 sep Voorleesochtend in Van Noord Bekijk details

• di 13 sep Voorleesochtend in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

• wo 14 sep Voorleesochtend in De Biep Bekijk details

• 16 sep t/m 25 sep Boekenweek van Jongeren Bekijk details

16 september 2022 t/m 25 september 2022

Van 16 tot en met 25 september is de Boekenweek van Jongeren. Deze campagne is voor jongeren van 15 tot 18 jaar en bestaat uit een aantal onderdelen.

• vr 16 sep Voorleesochtend in Van Noord Bekijk details

• di 20 sep Voorleesochtend in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details