Agenda Jeugd

Resultaat 1 - 10 (van 11)

• Zomerleesdagen Bekijk details

zomerleespaspoort 25 juli 2018 t/m 15 augustus 2018 | Chocoladefabriek Gouda

Een bezoek aan de bibliotheek tijdens de zomervakantie is extra leuk op woensdag 25 juli en woensdag 15 augustus. Dan zijn het van 11.00-15.00 uur de Zomerleesdagen.

25 jul t/m 15 aug

• START! 18/19 Bekijk details

Van 09:00 tot 17:00 | Chocoladefabriek Gouda

De bewoners van de Chocoladefabriek: Bibliotheek, Drukkerswerkplaats, Kruim en Streekarchief presenteren hun programmering en pakken deze dag uit met diverse activiteiten.

za 08 sep

• Robotwerkplaats in de Chocoladefabriek Bekijk details

inloop Robotwerkplaats 8 september 2018, 10:00 t/m 6 juli 2019, 13:00 | Chocoladefabriek Gouda

Je kunt op verschillende zaterdagen in de Jeugdwerkplaats terecht voor de Robotwerkplaats.

08 sep t/m 06 jul

• Muziek maken met Muis Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Steenlandzaal Chocoladefabriek

Muziek maken met Muis: ontmoet je favoriete boekenbeest. Muis komt een muzikaal feestje maken!

za 08 sep

• Op reis door Leesland met Vivian den Hollander Bekijk details

Van 14:30 tot 17:00 | Chocoladefabriek, Steenlandzaal

In samenwerking met de Brede School Gouda vertelt kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander speciaal voor kinderen van groep 3 en hun ouders hoe leuk (maar ook hoe belangrijk) lezen is.

za 22 sep

• TypeWorld Kids; de leukste cursus computertypen Bekijk details

TypeWorldKids cursus blindtypen 26 september 2018 | Chocoladefabriek Gouda

Ook dit seizoen bieden we de cursus TypeWorld Kids weer volop aan. Tegenwoordig is er namelijk bijna niets meer waarvoor je de computer niet gebruikt en met een typediploma op zak ben jij er helemaal klaar voor!

wo 26 sep

• Voorstelling Spekkie en Sproet Bekijk details

vrienden door dik en dun Van 13:30 tot 16:00 | Steenlandzaal Chocoladefabriek

Speciaal voor de Kinderboekenweek presenteert de bibliotheek de voorstelling: Spekkie en Sproet: vrienden door dik en dun. Een flitsende spannende voorstelling van kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander met muzikant Mattie Poels.

zo 14 okt

• BoekenBios Dummie de Mummie Bekijk details

Dummie de Mummie Van 14:30 tot 15:45 | Steenlandzaal Chocoladefabriek

Als afsluiting van de Kinderboekenweek kun je op dinsdag 23 oktober, in de herfstvakantie, de BoekenBiosfilm Dummie de Mummie bekijken. Nagenieten van de film kan bij Kruim met het Dummie de Mummie-arrangement (verrassing met limonade). Kijkwijzer Dummie de Mummie: vanaf 6 jaar

di 23 okt

• Lego Workshops in de herfstvakantie Bekijk details

25 oktober 2018 | Chocoladefabriek Gouda

Dit (school)jaar kun je in de bibliotheek terecht voor: LEGO We do (voor kinderen van 6 t/m 8 jaar) en LEGO Mindstorms (voor kinderen van 9 t/m 12 jaar). Aan het eind van een workshop krijg je certificaat op naam, dit geeft je toegang tot de Robotwerkplaatsen die we om de zaterdag aanbieden. Haal in de herfstvakantie in de Chocoladefabriek je hart op aan LEGO We Do en LEGO Mindstorms!

do 25 okt

• Breinlab: Hoe pubers en ouders/opvoeders elkaars brein beinvloeden Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | Chocoladefabriek Gouda

Door Frank Schurink. Een workshop ‘Gedoemanagement’ speciaal voor ouders/opvoeders én hun puberzoon/-dochter. Tijdens deze workshop krijg je als ouder/opvoeder op een luchtige manier inzicht in de invloed van (puber)gedoe op het brein van alle gezinsleden.

di 27 nov