Agenda Jeugd

Resultaat 1 - 10 (van 44)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

vr 24 sep

• Boekenweek van Jongeren Bekijk details

17 september 2021 t/m 26 september 2021

Van 17 tot en met 26 september is de Boekenweek van Jongeren. Deze campagne is voor jongeren van 15 tot 18 jaar en bestaat uit een aantal onderdelen.

17 sep t/m 26 sep

• Voorleesochtend in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

di 28 sep

• Voorleesochtend in Brede School de Biep Bekijk details

wo 29 sep

vr 01 okt

• Goudse Wetenschapsdag Bekijk details

2 oktober 2021 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Op 2 oktober 2021 is de Goudse Wetenschapsdag! Deze valt in het landelijke Weekend van de wetenschap.

za 02 okt

• SpeelcafĂ© Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Van Noord, Lekkenburg 1

Iedere dinsdag van 9.00 uur tot 11.00 uur is er een Speelcafé in Van Noord aan de Lekkenburg 1.

di 05 okt

• Voorleesochtend in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details