Agenda Jeugd

Resultaat 1 - 10 (van 153)

• vr 10 feb Bieb voor de kleintjes in Van Noord Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• za 11 feb Werkplaats op zaterdag Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00

Regelmatig zijn er ‘Werkplaatsen op zaterdag’ in de Techniekwerkplaats op de tweede verdieping van de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 in Gouda.

• di 14 feb Bieb voor de kleintjes in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week

• wo 15 feb Bieb voor de kleintjes in De Biep Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Biep, Reigerstraat 37 in Gouda

• wo 15 feb Hogwarts Legacy Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Jeugdwerkplaats van de Chocoladefabriek

Binnenkort verschijnt Hogwarts Legacy. Deze nieuwe game van Warner Bros speelt zich af in de magische wereld van Harry Potter.

• vr 17 feb Bieb voor de kleintjes in Van Noord Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

• za 18 feb Werkplaats op zaterdag Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00

• di 21 feb Bieb voor de kleintjes in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week

• wo 22 feb Bieb voor de kleintjes in De Biep Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Biep, Reigerstraat 37 in Gouda

• wo 22 feb Nationale Voorleeswedstrijd Bekijk details

Van 14:30 tot 17:00 | Steenlandzaal in de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 in Gouda

De Nationale Voorleeswedstrijd is in 1993 door Stichting Lezen in het leven geroepen om het leesplezier in groep 7 en 8 te stimuleren. Dit jaar is de 30ste editie. In verschillende wedstrijdrondes nemen kinderen uit het hele land het tegen elkaar op.

Paginanavigatie