Agenda Jeugd

Resultaat 1 - 10 (van 16)

• Voorleesochtend in Brede School de Biep Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

wo 08 dec

• Voorleesochtend in Van Noord Bekijk details

vr 10 dec

• Voorleesochtend in Brede School de Biep Bekijk details

wo 15 dec

• Maak een selfie in Minecraft Bekijk details

1 november 2021 t/m 16 december 2021

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud? Dan heeft de bibliotheek een prachtige uitdaging voor je: BiebBouwers! Doe ook mee!

01 nov t/m 16 dec

• Voorleesochtend in Van Noord Bekijk details

vr 17 dec

• Werkplaats Bekijk details

30 december 2021 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20

Ga op ontdekking in de wereld van robotica met ons vakantieaanbod! Tijdens deze cursussen leer je op speelse wijze meer over hoe robots werken, hoe te bouwen en hoe je ze kan besturen. Ben jij dol op robots en lego? Schrijf je dan snel in voor één van de workshops op donderdag 30 december.

do 30 dec

• Werkplaats op zaterdag Bekijk details

Op zaterdag 22 januari kun je in de Chocoladefabriek allerlei workshops doen met virtual reality (VR) en robotica!

za 22 jan

• Werkplaats op zaterdag Bekijk details

KROPIVNITSKIY, UKRAINE – 07 OCTOBER, 2017: Robotics lessons. Boys and girls construct and programming code Robot Lego Mindstorms EV3. STEM education. 22 januari 2022 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

VRSpace, Techniekpunt en Bibliotheek Gouda organiseren samen de werkplaatsen op zaterdag. Iedere maand is er een andere activiteit.

za 22 jan

• Nationale Voorleesdagen Bekijk details

26 januari 2022 t/m 5 februari 2022

Voorlezen aan kinderen is leuk èn belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en de woordenschat maar bovenal bezorgt voorlezen jou en je kind veel plezier. Speciaal voor peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Met veel aandacht voor het Prentenboek van het jaar en de Prentenboeken top 10.

26 jan t/m 05 feb

• Voorstelling tijdens de Nationale Voorleesdagen Bekijk details