Agenda Jeugd

• Nationale Voorleesdagen: Voorstelling 'Wolkje' Bekijk details

1 februari 2020 | Steenlandzaal, Chocoladefabriek

Speciaal als afsluiting van de Nationale Voorleesdagen speelt Figurentheater Ennadien de voorstelling “Wolkje”, gebaseerd op het prentenboek van het jaar “ Moppereend”. Over een eenzame Mopperwolk, Dierenvriendjes en de Kleuren van de Regenboog. Voor de kleintjes vanaf 2,5 jaar.

za 01 feb

• Prentenboekyoga voor Peuters Bekijk details

39576969 - cute yoga kids Van 09:15 tot 10:00 | Kinderbibliotheek Bloemendaal

Peuteryoga is bedoeld voor peuters van 2-4 jaar oud, onder begeleiding van een volwassene. Het plezier erbij staat voorop en het is vooral een fijne manier om coördinatie en zelfvertrouwen van je peuter te vergroten. Maak op vrijdag 14 februari in Kinderbibliotheek Bloemendaal kennis met peuteryoga, op woensdag 19 februari kan dat in Kinderbibliotheek Oosterwei.

vr 14 feb

• Prentenboekyoga voor Peuters Bekijk details

39576969 - cute yoga kids Van 09:15 tot 10:00 | Kinderbibliotheek Oosterwei

wo 19 feb

• TypeWorldKids Bekijk details

Van 14:30 tot 17:00 | Puur, Chocoladefabriek

TypeWorld Kids is een typecursus in de vorm van een game, geschikt voor kinderen van 10 t/m 12 jaar (groep 6, 7 en 8). Je leert tijdens het gamen blind typen met tien vingers. Het programma is interactief en volledig online.

wo 19 feb

• Robotwerkplaats in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Chocoladefabriek Gouda

Je kunt op verschillende zaterdagen in de Jeugdwerkplaats terecht voor de Robotwerkplaats.

za 22 feb

• Boekenbios: Mees Kees op de Planken (6+) Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Steenlandzaal, Chocoladefabriek

Op 25 februari vertoont de boekenbios in de Chocoladefabriek de film Mees Kees op de planken. Kom jij ook kijken?

di 25 feb