Agenda Jeugd

Resultaat 1 - 10 (van 27)

• Een robot als vriend Bekijk details

17 oktober 2018 t/m 18 oktober 2018 | Diverse locaties

Spelen met de Blue Bots of in elkaar knutselen van een robotbouwplaat!

17 okt t/m 18 okt

• BoekenBios Dummie de Mummie Bekijk details

Dummie de Mummie Van 14:30 tot 15:45 | Steenlandzaal Chocoladefabriek

Als afsluiting van de Kinderboekenweek kun je op dinsdag 23 oktober, in de herfstvakantie, de BoekenBiosfilm Dummie de Mummie (1) bekijken. Nagenieten van de film kan bij Kruim met het Dummie de Mummie-arrangement (verrassing met limonade). Kijkwijzer Dummie de Mummie: vanaf 6 jaar

di 23 okt

• Lego Workshops in de herfstvakantie Bekijk details

25 oktober 2018 | Chocoladefabriek Gouda

Dit (school)jaar kun je in de bibliotheek terecht voor: LEGO We do (voor kinderen van 6 t/m 8 jaar) en LEGO Mindstorms (voor kinderen van 9 t/m 12 jaar). Aan het eind van een workshop krijg je certificaat op naam, dit geeft je toegang tot de Robotwerkplaatsen die we om de zaterdag aanbieden. Haal in de herfstvakantie in de Chocoladefabriek je hart op aan LEGO We Do en LEGO Mindstorms!

do 25 okt

• Kinderboekenweek 2018 Bekijk details

Start!17/18, Start seizoen Chocoladefabriek 3 oktober 2018 t/m 25 oktober 2018 | Bibliotheek Gouda

De landelijke Kinderboekenweek is in oktober, maar bij de bibliotheek in Gouda kunnen we niet zo lang wachten! Vanaf 3 september is er elke week iets te doen in de Kinderbibliotheken en de jeugdafdeling van de Chocoladefabriek. Het onderwerp “Vriendjes Gezocht” zal met boekenvriendjes en poesiealbums worden verbeeld.

03 okt t/m 25 okt

inloop Robotwerkplaats Van 10:00 tot 13:00 | Chocoladefabriek Gouda

Je kunt op verschillende zaterdagen in de Jeugdwerkplaats terecht voor de Robotwerkplaats.

za 27 okt

za 10 nov

• Breinlab: Brandstof voor je brein Bekijk details

Breinlab Van 20:00 tot 21:45 | Chocoladefabriek Gouda

Breinlab wordt speciaal georganiseerd voor ouders/opvoeders van kinderen in de leeftijd bovenbouw basisschool/brugklas voortgezet onderwijs en soms voor de ouders/opvoeders en hun puberende kinderen samen. Dit keer bestaat Breinlab uit het tweeluik: ‘Brandstof voor je brein’ door Jeanine Kouijzer en ‘Hoe pubers en ouders/opvoeders elkaars brein beïnvloeden’ door Frank Schurink.

wo 21 nov

za 24 nov

• Breinlab: Hoe pubers en ouders/opvoeders elkaars brein beinvloeden Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | Chocoladefabriek Gouda

Door Frank Schurink. Een workshop ‘Gedoemanagement’ speciaal voor ouders/opvoeders én hun puberzoon/-dochter. Tijdens deze workshop krijg je als ouder/opvoeder op een luchtige manier inzicht in de invloed van (puber)gedoe op het brein van alle gezinsleden.

di 27 nov

za 08 dec