Agenda Jeugd

Resultaat 1 - 10 (van 51)

• di 04 okt Speelcafé Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Van Noord, Lekkenburg 1

Iedere dinsdag van 9.00 uur tot 11.00 uur is er een Speelcafé in Van Noord aan de Lekkenburg 1.

• di 04 okt Voorleesochtend in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• 05 okt t/m 16 okt Kinderboekenweek 2022 Bekijk details

5 oktober 2022 t/m 16 oktober 2022

De Kinderboekenweek 2022 heeft als thema Gi-ga-groen! en vindt plaats van 5 tot en met 16 oktober.

• wo 05 okt Voorleesochtend in De Biep Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Biep, Reigerstraat 37 in Gouda

• wo 05 okt Voorleesmiddag in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Iedere woensdagmiddag lezen vrijwilligers van de VoorleesExpress voor in de Chocoladefabriek!

• vr 07 okt Voorleesochtend in Van Noord Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

• za 08 okt Werkplaats op zaterdag Bekijk details

Van 13:00 tot 17:00

Iedere week zijn er ‘Werkplaatsen op zaterdag’ in de Techniekwerkplaats op de tweede verdieping van de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 in Gouda. De werkplaats is geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en er is veel te ontdekken en uit te proberen.

• di 11 okt Voorleesochtend in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week