Werkplaatsen op zaterdag

We organiseren regelmatig ‘Werkplaatsen op zaterdag’ in de Techniekwerkplaats op de tweede verdieping van de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 in Gouda. Er is veel te ontdekken en uit te proberen!

Eén deel is ingericht als techlab met onder andere LEGO en programmeren met LEGO (bouw een robot). Een ander deel is als werkplaats ingericht met werkbanken, gereedschap en (bouw)materialen. Je kunt aan de slag met een opdracht die voor je klaarligt, maar dat hoeft niet. Samen met jullie gaan we de Techniekwerkplaats uitproberen en ontwikkelen tot de leukste plek van Gouda!

Je bent welkom vanaf 14.00 uur (later binnenkomen mag ook). Een middag kost € 7,50 inclusief drinken. In december betaal je met de Rotterdampas slechts € 3,75. Neem gerust je vader, moeder, opa of oma mee om je te helpen in de werkplaats. Zij mogen gratis naar binnen (1 volwassene per kind).

10 december: dieren in en rond het huis

Kinderen tussen 5 en 8 jaar kunnen bouwen met LEGO en karton rond het thema 'Dieren in en rond het huis'. Deze activiteit is uitverkocht. 

17 december: kersteditie

Op 17 december is er een kersteditie met Jan Wubbe en Celine! Maak je eigen kerstkaart, of kerststalletje, of wat je maar wilt! Voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. 

Koop je kaartje(s) voor 17 december

5 januari: workshops Spike Prime en Spike Essential

Op donderdag 5 januari, in de kerstvakantie, geven we twee workshops over LEGO en robotica: van 9.00 uur tot 10.30 uur voor kinderen vanaf 9 jaar en van 11.00 uur tot 12.30 uur voor kinderen van 7 tot 9 jaar