Agenda Volwassenen

Resultaat 11 - 20 (van 23)

• Workshop Eetplezier en Beweegkriebels Bekijk details

iPad Van 09:30 tot 10:30 | Kinderbibliotheek Bloemendaal

Een lekker actief en gezond kind willen we allemaal. Deze workshop helpt je op weg.

vr 12 okt

• Film&Diner: Dineren met Dictators en Neruda Bekijk details

Film&Diner Dineren met dictators 12 oktober 2018 | Chocoladefabriek Gouda

Ter gelegenheid van de Maand van de Geschiedenis, met als thema ‘Opstand’, organiseren we op vrijdag 12 oktober een speciale editie van Film&Diner. Anders dan anders dineren we dit keer op basis van een boek en presenteren we daarna een andere film, maar beiden naar het thema ‘Opstand’.

vr 12 okt

• Workshop Gedoemanagement Bekijk details

Workshop Gedoemanagement Van 19:00 tot 21:00 | Steenlandzaal Chocoladefabriek

Deze workshop van Frank Schurink biedt een mooie kans om op een eenvoudige manier kennis te maken met ‘rood’ en ‘groen’ denken. Het geeft je op een heel toegankelijke manier iets mee dat daadwerkelijk werkt, of je nu een doorgewinterde zelfontplooier bent of niet.

wo 17 okt

• Cursus foto-album maken, SeniorWebcursus Bekijk details

foto-album maken Van 09:00 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Wat te doen met alle foto’s die we in verloop van de tijd maken? Inplakken in een fotoboek is een optie, maar dit kan natuurlijk ook digitaal. In vijf lessen wordt u duidelijk hoe met eenvoudige middelen - én met de nodige eigen creativiteit - een digitaal fotoalbum maakt.

do 18 okt

• Cursus Online Marketing Bekijk details

cursus online marketing 31 oktober 2018 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Wil je leren hoe social media werkt, en een online marketingplan maken voor jouw bedrijf of organisatie? Op woensdag 31 oktober 2018 start de Cursus Online Marketing bij de Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek.

wo 31 okt

• Smaak van de aarde Bekijk details

Smaak van de aarde 6 november 2018, 20:00 t/m 20 november 2018, 21:30 | Steenlandzaal, Chocoladefabriek

Het thema van heel Nederland leest 2018 is Voeding. In het kader hiervan biedt de bibliotheek in samenwerking met Jeanine Kouijzer een cursus van drie avonden die smaakmakend zijn en een ander perspectief bieden op voeding, voedselkeuzes en bereiding van voeding.

06 nov t/m 20 nov

• Colleges Filosofie: de duurzame revolutie Bekijk details

duurzame revolutie 7 november 2018, 10:00 t/m 28 november 2018, 12:00 | Chocoladefabriek, Steenlandzaal

Door Peter Berg. Tijdens de lezingen zal geen pleidooi worden gehouden voor een duurzaam leven. De filosofie staat neutraal ten aanzien van de wenselijkheid of onwenselijkheid van duurzame ontwikkeling. Wel zullen we stilstaan bij een aantal begrippen die in het denken over duurzaamheid zo´n belangrijke rol spelen: natuur, economie, tijd, afval, ecologie.

07 nov t/m 28 nov

• Social Media Werkochtend Bekijk details

social media werkochtend voor ondernemers Van 10:00 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek, zaal Puur

Iedere tweede woensdagochtend van de maand organiseert Loes Vork in samenwerking met de Bibliotheek Gouda een Social Media Werkochtend voor ondernemers.

wo 14 nov

• iPad training, SeniorWeb Bekijk details

iPad Van 09:30 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

In deze training van drie ochtenden leert u omgaan met de iPad. We bespreken wat een iPad allemaal kan en hoe u die naar eigen voorkeur kunt inrichten.

do 15 nov

• Breinlab: Brandstof voor je brein Bekijk details

Breinlab Van 20:00 tot 21:45 | Chocoladefabriek Gouda

Breinlab wordt speciaal georganiseerd voor ouders/opvoeders van kinderen in de leeftijd bovenbouw basisschool/brugklas voortgezet onderwijs en soms voor de ouders/opvoeders en hun puberende kinderen samen. Dit keer bestaat Breinlab uit het tweeluik: ‘Brandstof voor je brein’ door Jeanine Kouijzer en ‘Hoe pubers en ouders/opvoeders elkaars brein beïnvloeden’ door Frank Schurink.

wo 21 nov