Agenda Volwassenen

Resultaat 21 - 25 (van 25)

• Fabriekscafé Bekijk details

Van 19:45 tot 21:00 | Chocoladefabriek

Maak kennis met het nieuwe concept van de Chocoladefabriek: het Fabriekscafé. Het Fabriekscafé is een live talkshow, georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Verkaaik en Gouda FM. Elke avond draait om één thema, maar is elke keer anders ingericht: minicolleges, interviews en dubbelgesprekken wisselen elkaar in een vlot tempo af. Allemaal onder leiding van een inspirerende moderator.

do 04 jun

Van 14:00 tot 16:00 | Chocoladefabriek Gouda

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op 11 juni organiseert de Bibliotheek weer een nieuwe editie van de netwerkfabriek in de Chocoladefabriek.

do 11 jun

Van 14:00 tot 16:00 | Chocoladefabriek Gouda

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op 17 september organiseert de Bibliotheek weer een nieuwe editie van de netwerkfabriek in de Chocoladefabriek.

do 17 sep

Van 14:00 tot 16:00 | Chocoladefabriek Gouda

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op 15 oktober organiseert de Bibliotheek weer een nieuwe editie van de netwerkfabriek in de Chocoladefabriek.

do 15 okt

Van 14:00 tot 16:00 | Chocoladefabriek Gouda

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op 17 november organiseert de Bibliotheek weer een nieuwe editie van de netwerkfabriek in de Chocoladefabriek.

di 17 nov