Agenda Volwassenen

Resultaat 1 - 10 (van 23)

• START! 18/19 Bekijk details

Van 09:00 tot 17:00 | Chocoladefabriek Gouda

De bewoners van de Chocoladefabriek: Bibliotheek, Drukkerswerkplaats, Kruim en Streekarchief presenteren hun programmering en pakken deze dag uit met diverse activiteiten.

za 08 sep

• Social Media Werkochtend Bekijk details

social media werkochtend voor ondernemers Van 10:00 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek, zaal Puur

Iedere tweede woensdagochtend van de maand organiseert Loes Vork in samenwerking met de Bibliotheek Gouda een Social Media Werkochtend voor ondernemers.

wo 12 sep

• Kleine Filosofie van de digitale onthouding Bekijk details

offline in een digitale wereld Van 20:00 tot 22:00 | Steenlandzaal Chocoladefabriek

Wat gebeurt er eigenlijk met jou als je offline gaat? Dinsdag 18 september organiseert de Bibliotheek Gouda in samenwerking met Boekhandel Verkaaik een interactieve avond over dit onderwerp met filosoof Hans Schnitzler.

di 18 sep

• Op reis door Leesland met Vivian den Hollander Bekijk details

Van 14:30 tot 17:00 | Chocoladefabriek, Steenlandzaal

In samenwerking met de Brede School Gouda vertelt kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander speciaal voor kinderen van groep 3 en hun ouders hoe leuk (maar ook hoe belangrijk) lezen is.

za 22 sep

• Taalcursussen Italiaans Bekijk details

24 september 2018 t/m 17 april 2019 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Veel mensen voelen een grote liefde voor het mooie Italie en willen mede om deze reden Italiaans leren. Maar ook voor werk gerelateerde doeleinden kun je in de Chocoladefabriek Italiaans leren, als beginner maar ook als gevorderde. De cursussen volgen de Taalniveaus van het Europees Referentiekader.

24 sep t/m 17 apr

• Taalcursussen Spaans Bekijk details

taalcursussen Spaans 24 september 2018 t/m 17 april 2019 | Chocoladefabriek Gouda

In de Bibliotheek Gouda kun je als beginner en als gevorderde cursussen Spaans volgen. Je gaat aan de slag met alle taalvaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en vooral: spreken.

24 sep t/m 17 apr

• Taalcursussen Frans Bekijk details

taalcursussen Frans 24 september 2018 t/m 19 april 2019 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Binnenkort voor werk of vakantie naar Frankrijk? Volg een taalcursus Frans bij de Bibliotheek Gouda. Voor beginners praktijk gericht, waardoor je snel leert spreken in alledaagse situaties. In de cursus voor meer gevorderden wordt veel aandacht besteed aan het overwinnen van schroom om in het Frans te praten.

24 sep t/m 19 apr

• Cursus basisvaardigheden computer (Windows) SeniorWebcursus Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

In de cursus Basisvaardigheden wordt in 10 lessen geleerd wat een computer kan en hoe u hem moet bedienen. De cursus wordt in een rustig tempo gegeven zodat u zich stap voor stap de basisvaardigheden kunt eigen maken.

di 25 sep

• Op Reis door China Bekijk details

een reis door China 25 september 2018, 19:30 t/m 16 april 2019, 21:00 | Chocoladefabriek, zaal Puur

In 25 lessen komt het verre oosten dichterbij.

25 sep t/m 16 apr

• Taalcursussen Engels Bekijk details

taalcursussen Engels 26 september 2018 t/m 18 april 2019 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Heb je weinig kennis van de Engelse taal? Of wil je juist je spreek- en schrijfvaardigheid vergroten? Volg een van de taalcursussen Engels, voor beginners tot gevorderden.

26 sep t/m 18 apr