Agenda Volwassenen

Resultaat 1 - 10 (van 13)

• Social Media Werkochtend Bekijk details

social media werkochtend voor ondernemers Van 10:00 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek, zaal Puur

Iedere tweede woensdagochtend van de maand organiseert Loes Vork in samenwerking met de Bibliotheek Gouda een Social Media Werkochtend voor ondernemers.

wo 13 dec

• Uw computer veilig en schoon, SeniorWebworkshop Bekijk details

computer veilig en schoon Van 09:30 tot 12:00 | Chocoladefabriek Gouda

do 14 dec

• Cursus basisvaardigheden computer (Windows) SeniorWebcursus Bekijk details

23 januari 2018, 09:30 t/m 27 maart 2018, 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

In de cursus Basisvaardigheden wordt in 10 lessen geleerd wat een computer kan en hoe u hem moet bedienen. De cursus wordt in een rustig tempo gegeven zodat u zich stap voor stap de basisvaardigheden kunt eigen maken.

23 jan t/m 27 mrt

• Combicursus Fotobewerking en Fotoalbum maken, SeniorWebcursus Bekijk details

25 januari 2018, 09:30 t/m 15 maart 2018, 12:00 | Chocoladefabriek Gouda

Plaatjes schieten is misschien zonder limiet, maar wat er daarna mee te doen? In deze cursus leert u o.a. afbeeldingen organiseren, zodat ze terug te vinden zijn. En wat te doen met alle foto’s die we in verloop van de tijd maken? Inplakken in een fotoboek is een optie, maar dit kan natuurlijk ook digitaal. Schrijf u in voor de combicursus: Fotobewerking & Foto album maken

25 jan t/m 15 mrt

• Cursus Fotobewerking, SeniorWebcursus Bekijk details

cursus fotobewerking 25 januari 2018, 09:30 t/m 8 februari 2018, 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Plaatjes schieten is misschien zonder limiet, maar wat ermee te doen daarna? In deze cursus leert u afbeeldingen organiseren, zodat ze terug te vinden zijn. En wordt geoefend met de basishandelingen om de foto’s te bewerken en naar eigen smaak te verbeteren.

25 jan t/m 08 feb

• Mythen in woord en beeld – door dr. Anton van Hooff Bekijk details

Europa ontvoerd door oppergod Zeus 7 februari 2018, 10:00 t/m 21 maart 2018, 12:00 | Chocoladefabriek Gouda, Steenlandzaal

Iedere zaal van een schilderijmuseum laat de bezoeker beseffen hoe enorm groot de invloed van de antieke mythologie altijd is geweest. Hoe vaak is bijvoorbeeld niet afgebeeld hoe het frêle prinsesje Europa door oppergod Zeus in de gedaante van een stier uit Phoenicië naar Kreta werd ontvoerd om daar de stammoeder van de Europeanen te worden?

07 feb t/m 21 mrt

• Cursus Fotoalbum maken, SeniorWebcursus Bekijk details

foto-album maken 15 februari 2018, 09:30 t/m 15 maart 2018, 12:00 | Chocoladefabriek

Wat te doen met alle foto’s die we in verloop van de tijd maken? Inplakken in een fotoboek is een optie, maar dit kan natuurlijk ook digitaal. In vijf lessen wordt u duidelijk hoe met eenvoudige middelen - én met de nodige eigen creativiteit - een digitaal fotoalbum maakt.

15 feb t/m 15 mrt

• Workshop Autonomie en Robots Bekijk details

robot 19:30 | Chocoladefabriek Gouda

De zelfrijdende auto bepaalt over niet al te lange tijd wanneer wij remmen of van rijbaan wisselen. De zorgrobot geeft ons een seintje als het tijd is om te bewegen of te eten. Ons leven zal steeds meer gestuurd worden door technologie. Algoritmes bepalen wat we online kopen, met wie we praten op Facebook, wat we doen in onze vrije tijd en misschien binnenkort ook wie onze beste levenspartner is. Ongemerkt neemt de technologie steeds vaker belangrijke beslissingen van ons over.

do 22 feb

• Ouder en Kind taalcursussen Bekijk details

18 maart 2018, 14:00 t/m 15 april 2018, 16:00 | Chocoladefabriek Gouda

Samen met je zoon of dochter een taal leren? Dat kan! In deze cursussen Spaans en Frans speciaal voor ouders en kinderen (leeftijd 8-12 jaar) ga je samen spelenderwijs aan de slag. Leuk en handig voor op vakantie! Voorkennis is niet vereist.

18 mrt t/m 15 apr

• iPad training, SeniorWeb Bekijk details

iPad 22 maart 2018, 09:30 t/m 5 april 2018, 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

In deze training van drie ochtenden leert u omgaan met de iPad. We bespreken wat een iPad allemaal kan en hoe u die naar eigen voorkeur kunt inrichten.

22 mrt t/m 05 apr