Agenda Volwassenen

Van 14:00 tot 16:00 | Steenlandzaal, Chocoladefabriek Gouda

Op zoek naar werk of een andere baan is soms best lastig. Maar, hoe doe je dat in coronatijd? Hoe voer je online een gesprek en welke programma’s moet je hiervoor op je computer hebben? Hoe presenteer je jezelf en waar vind je passende vacatures? Loop jij hier ook tegenaan? Kom dan naar de Netwerkfabriek. Op donderdag 1 oktober start de eerste gratis bijeenkomst van 14.00 tot 16.00 uur in de Chocoladefabriek. Op 8 en 15 oktober zijn de vervolgbijeenkomsten.

do 01 okt

do 08 okt

• De Schrijffabriek: Christine Otten - proza schrijven Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Online via Zoom

Heb je schrijfambitie? Ben je al begonnen maar loop je vast met schrijven? Wil je na jaren weer extra inspiratie en handvatten om verder te kunnen schrijven? Dan is De Schrijffabriek de perfecte plek om te beginnen. De bibliotheek Gouda organiseert dit najaar via Zoom schrijfworkshops zodat jij jouw schrijfambitie en plezier weer nieuw leven kunt inblazen.

zo 11 okt

do 15 okt

• Mini-cursus: Hoe te falen? Bekijk details

Van 19:30 tot 21:15 | Drukkerswerkplaats, Chocoladefabriek

In navolging van Hoe te leven komt Doen Door Denken filosoof Dennis de Gruijter met een nieuwe mini-cursus: Hoe te falen? De cursus bestaat uit drie lessen op 15, 29 oktober en 12 november

do 15 okt

• Gouda in 3D Experience (10+) Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Jeugdwerkplaats, Chocoladefabriek

Kijk rond in het Gouda van 1900 en maak met je VR-bril een tijdreis naar nu. In samenwerking met VRSpace.

vr 23 okt

• Human Library: Ga in gesprek met een levend boek Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Ontmoetingscentrum Van Noord

Op zaterdag 24 oktober kun je in gesprek met levende boeken, interessante mensen die je in het dagelijks leven niet snel spreekt. Bijvoorbeeld een boek met een niet-aangeboren letsel, een boek dat een oorlog is ontvlucht, een boek dat tijdens haar jeugd misbruikt is. In een open één op één gesprek kan alles gevraagd en besproken worden.

za 24 okt

• De Schrijffabriek: Karin Sitalsing - Voorbij de anekdote Bekijk details

zo 01 nov

• De Schrijffabriek: Jan van Mersbergen – Vertelperspectief: het vertrekpunt Bekijk details