Agenda Volwassenen

Resultaat 1 - 10 (van 375)

• di 30 mei Inloopspreekuur digitale vragen in De Walvis Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | De Walvis, Walvisstraat 1 in Gouda

Heb je een vraag over je computer, tablet of smartphone?

• di 30 mei Inloopspreekuur digitale vragen in 't Govertje Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | 't Govertje, Ouverturelaan 12 in Gouda

Heb je een vraag over je computer, tablet of smartphone?

• di 30 mei Digiboek en Babbel Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Steenlandzaal in de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 in Gouda

Heb jij jonge kinderen tussen 2 en 6 jaar en wil je dat zij goed Nederlands leren? Wil je jouw kind helpen, maar vind je Nederlands zelf ook moeilijk? Dan is Digiboek & Babbel iets voor jou!

• di 30 mei Taalhuisspreekuur Chocoladefabriek Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Het Taalhuis helpt je bij het leren van de Nederlandse taal. Ook helpen we je met computers en internet.

• di 30 mei Spreekuur IDO Chocoladefabriek Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken? Kom langs in de bibliotheek Gouda. Wij zijn een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) en helpen je graag.

• wo 31 mei Digitaal oefencafĂ© Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Veel zaken worden geregeld via internet. Bijvoorbeeld de verzekering, de belasting, huiswerk van de kinderen en sollicitaties voor het werk. Dat is best lastig.

• wo 31 mei Speel het droombaanspel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Gouda, Klein Amerika 20, Gouda

Weet jij welke baan bij jou past? Ontdek wat jouw droombaan is en krijg inzicht in waar je blij van wordt. Tijdens dit event op 31 mei 2023 ontmoet je andere werkzoekenden uit de regio waarmee je gelijk kunt netwerken. Met elkaar gaan we aan de slag met interactieve oefeningen om jouw wensen en acties richting jouw nieuwe droombaan te vergroten.

• do 01 jun Rekenles in Van Noord Bekijk details

Happy students learning math in college or school isolated flat vector illustration. Cartoon digits, geometry figures, algebra formulas and arithmetic symbols. Education and knowledge concept Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Ontmoetingscentrum Van Noord, Lekkenburg 1

Elke donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur kun je meedoen met een rekencoach in ontmoetingscentrum Van Noord aan de Lekkenburg 1 (naast winkelcentrum Bloemendaal).

• do 01 jun Spreekuur IDO Van Noord Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda