Agenda Volwassenen

Resultaat 1 - 10 (van 14)

• Boekenmarkt op Koningsdag Bekijk details

Boekenmarkt Van 09:00 tot 16:30 | Chocoladefabriek

Koningsdag, 27 april wordt in de Chocoladefabriek niet vergeten, kom langs en bezoek de boekenmarkt!

vr 27 apr

• Social Media Werkochtend Bekijk details

social media werkochtend voor ondernemers Van 10:00 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek, zaal Puur

Iedere tweede woensdagochtend van de maand organiseert Loes Vork in samenwerking met de Bibliotheek Gouda een Social Media Werkochtend voor ondernemers.

wo 09 mei

• Korte Taalcursussen Bekijk details

Korte taalcursussen 23 mei 2018, 19:30 t/m 20 juni 2018, 21:30 | Stadsbibliotheek, Chocoladefabriek

Volg een van de korte taalcursussen (5 lessen van 2 uur) van de Bibliotheek Gouda in de Chocoladefabriek. Start 23 mei 2018.

23 mei t/m 20 jun

• ParkBios: The Danish Girl Bekijk details

The Danish Girl 1 juni 2018, 20:00 t/m 2 juni 2018, 01:00 | Vromanpark bij de Chocoladefabriek

Met elkaar aan lange tafels dineren, Kruim serveert een fantastische maaltijd, passend bij de film. Liever alleen film kijken? Dat kan ook, je huurt dan je eigen stoeltje voor de avond. Op vrijdag 1 juni draait ParkBios: The Danish Girl.

01 jun t/m 02 jun

wo 13 jun

• Karin Slaughter naar de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 16:30 tot 18:30 | Chocoladefabriek Gouda

Karin Slaughter, een van 's werelds meest gewaardeerde schrijvers, komt naar de Chocoladefabriek!

zo 17 jun

• Het regenbooggezin in Nederland en Gouda Bekijk details

regenbooggezinnen Van 20:00 tot 22:00 | Chocoladefabriek

Vandaag de dag zijn er heel uitlopende gezinssituaties: samengestelde gezinnen, gezinnen met ouders van gelijk geslacht en co-ouderschap.

di 19 jun

• ParkBios Priscilla: Queen of the desert Bekijk details

ParkBios: priscilla, queen of the desert 22 juni 2018, 20:00 t/m 23 juni 2018, 01:00 | Vromanpark bij de Chocoladefabriek

Met elkaar aan lange tafels dineren, Kruim serveert een fantastische maaltijd, passend bij de film. Liever alleen film kijken? Dat kan ook, je huurt dan je eigen stoeltje voor de avond. Op vrijdag 22 juni draait ParkBios: Priscilla: Queen of the desert