Agenda Volwassenen

Resultaat 1 - 10 (van 129)

• di 04 okt iPad-training Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Van Noord, Lekkenburg 1

Een iPad is een slim en handzaam alternatief voor een laptop. Maar veel eenvoudiger voor wie weinig of geen ervaring heeft met de computer. In deze training leert u omgaan met de iPad. We bespreken wat een iPad allemaal kan en hoe u deze naar eigen voorkeur kunt inrichten. U leert wat apps zijn en hoe u die kunt gebruiken en oefenen met het versturen van e-mails (inclusief foto’s) en surfen op het internet. Maar ook hoe u Skype kunt installeren en kunt bellen met uw dierbaren.

• wo 05 okt Leeskring op B1-niveau Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

In een leeskring lees je in een kleine groep een boek op jouw niveau. Er is een begeleider die voorleest. Als je wilt mag je ook zelf hardop lezen. Samen praten jullie over het boek. Leerzaam en gezellig!

• wo 05 okt Digitaal oefencafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Veel zaken worden geregeld via internet. Bijvoorbeeld de verzekering, de belasting, huiswerk van de kinderen en sollicitaties voor het werk. Dat is best lastig.

• wo 05 okt Cursus iPhone Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

Bijna alle verkochte mobiele telefoons zijn tegenwoordig smartphones. Dat wil zeggen dat de telefoons meer kunnen dan alleen bellen en sms'en. Op de slimme apparaten kunt u ook internetten, e-mailen, sociale media gebruiken, spelletjes spelen en fotograferen. Maar hoe werkt dat allemaal?

• wo 05 okt Leeskring op A2-niveau Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

• wo 05 okt Schrijffabriek met Ruben van Gogh Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Heb je schrijfambitie? Ben je al begonnen maar loop je vast met schrijven? Wil je na jaren weer extra inspiratie en handvatten om verder te kunnen schrijven? Dan is de Schrijffabriek de perfecte plek om te beginnen.

• do 06 okt Taalhuisspreekuur De Walvis Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | De Walvis, Walvisstraat 1 in Gouda

Het Taalhuis helpt je bij het leren van de Nederlandse taal. Ook helpen we je met computers en internet.

• do 06 okt Cursus Androidtelefoon Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

• do 06 okt Inspiratiemiddag interculturele communicatie Bekijk details

Van 13:00 tot 17:00

Ben je nieuwsgierig naar de manieren van communiceren met mensen met een andere culturele achtergrond? Wil je weten hoe taalontwikkeling eigenlijk werkt? Misschien ben je benieuwd wat nieuwkomers zelf adviseren. Of hoe andere organisaties werken en hoe je daar mee kunt samenwerken. Geef je dan op voor de inspiratiemiddag interculturele communicatie op donderdag 6 oktober!

• do 06 okt Taalhuisspreekuur Chocoladefabriek Bekijk details

Van 18:30 tot 19:30 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda