Agenda Volwassenen

• Cursus basisvaardigheden computer (Windows) SeniorWebcursus Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | Chocoladefabriek | Puur

In de cursus Basisvaardigheden wordt in 10 lessen geleerd wat een computer kan en hoe u hem moet bedienen. De cursus wordt in een rustig tempo gegeven zodat u zich stap voor stap de basisvaardigheden kunt eigen maken.

di 17 sep

• Workshop Veilig & Vertrouwd Online, Seniorweb Bekijk details

iPad Van 13:30 tot 16:00 | de Chocoladefabriek | Puur

Het is belangrijk om uw privacy en veiligheid op internet te waarborgen.

di 17 sep

• Cursus Fotobewerking, SeniorWebcursus Bekijk details

cursus fotobewerking Van 09:30 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Plaatjes schieten is misschien zonder limiet, maar wat ermee te doen daarna? In deze cursus leert u afbeeldingen organiseren, zodat ze terug te vinden zijn. En wordt geoefend met de basishandelingen om de foto’s te bewerken en naar eigen smaak te verbeteren.

do 19 sep

• Cursus foto-album maken, SeniorWebcursus Bekijk details

foto-album maken Van 09:30 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

3 lessen: do 10 okt t/m 31 okt 2019 | Wat te doen met alle foto’s die we in verloop van de tijd maken? Inplakken in een fotoboek is een optie, maar dit kan natuurlijk ook digitaal. In drie lessen wordt u duidelijk hoe met eenvoudige middelen - én met de nodige eigen creativiteit - een digitaal fotoalbum maakt.

do 10 okt