Programma & cursusaanbod

In onderstaande agenda vind je het complete programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 11 - 20 (van 343)

• do 18 aug Inloopspreekuur computervragen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

Heb je een vraag over je computer? Iedere donderdag van 14.00 uur tot 16.00 uur kun je terecht bij het inloopspreekuur. Dat is in Van Noord aan de Lekkenburg 1.

• vr 19 aug Ontmoetingscafé in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week

• vr 19 aug Voorleesochtend in Van Noord Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• vr 19 aug Taalcafé in de Walvis Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Elke week | De Walvis, Walvisstraat 1 in Gouda

De Nederlandse taal is moeilijk. Door veel te oefenen met spreken en lezen gaat het steeds beter. Ook helpen we je met computers en internet.

• ma 22 aug Taalhuisspreekuur De Bühne Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | De Bühne, Tristanstraat 18 in Gouda

Het Taalhuis helpt je bij het leren van de Nederlandse taal. Ook helpen we je met computers en internet.

• ma 22 aug Taalcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

• di 23 aug Voorleesochtend in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week

• di 23 aug Taalhuisspreekuur Chocoladefabriek Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week

• wo 24 aug Voorleesochtend in De Biep Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Biep, Reigerstraat 37 in Gouda

• wo 24 aug Digitaal oefencafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Veel zaken worden geregeld via internet. Bijvoorbeeld de verzekering, de belasting, huiswerk van de kinderen en sollicitaties voor het werk. Dat is best lastig.

Paginanavigatie