Programma & cursusaanbod

In onderstaande agenda vind je het complete programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 61 - 70 (van 343)

• vr 09 sep Taalcafé in de Walvis Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Elke week | De Walvis, Walvisstraat 1 in Gouda

De Nederlandse taal is moeilijk. Door veel te oefenen met spreken en lezen gaat het steeds beter. Ook helpen we je met computers en internet.

• ma 12 sep Taalhuisspreekuur Nelson Mandela Centrum Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 in Gouda

Het Taalhuis helpt je bij het leren van de Nederlandse taal. Ook helpen we je met computers en internet.

• ma 12 sep Taalcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

• di 13 sep Digisterker Chocoladefabriek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Steeds vaker moet je je DigiD gebruiken om zaken te regelen. Veel mensen vinden dit lastig of twijfelen over de veiligheid. De computercursus Digisterker helpt!

• di 13 sep Voorleesochtend in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• di 13 sep Inloopspreekuur senioren 't Govertje Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week

Heb je een vraag over je computer? Iedere dinsdag van 10.30 uur tot 12.00 uur is er een inloopspreekuur in ’t Govertje aan de Ouverturelaan 12 in Gouda.

• di 13 sep Taalhuisspreekuur Chocoladefabriek Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week

• wo 14 sep Taalhuisspreekuur Van Noord Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

• wo 14 sep Voorleesochtend in De Biep Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Biep, Reigerstraat 37 in Gouda

• wo 14 sep Digitaal oefencafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Veel zaken worden geregeld via internet. Bijvoorbeeld de verzekering, de belasting, huiswerk van de kinderen en sollicitaties voor het werk. Dat is best lastig.

Paginanavigatie