Programma & cursusaanbod

In onderstaande agenda vind je het complete programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 31 - 40 (van 343)

• di 30 aug Voorleesochtend in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• di 30 aug Taalhuisspreekuur Chocoladefabriek Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week

Het Taalhuis helpt je bij het leren van de Nederlandse taal. Ook helpen we je met computers en internet.

• wo 31 aug Voorleesochtend in De Biep Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Biep, Reigerstraat 37 in Gouda

• wo 31 aug Digitaal oefencafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Veel zaken worden geregeld via internet. Bijvoorbeeld de verzekering, de belasting, huiswerk van de kinderen en sollicitaties voor het werk. Dat is best lastig.

• wo 31 aug Leeskring op B1-niveau Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

In een leeskring lees je in een kleine groep een boek op jouw niveau. Er is een begeleider die voorleest. Als je wilt mag je ook zelf hardop lezen. Samen praten jullie over het boek. Leerzaam en gezellig!

• wo 31 aug Leeskring op A2-niveau Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

• wo 31 aug Voorleesmiddag in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 14:30 tot 23:59 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Iedere woensdagmiddag lezen vrijwilligers van de VoorleesExpress voor in de Chocoladefabriek!

• do 01 sep Taalhuisspreekuur De Walvis Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | De Walvis, Walvisstraat 1 in Gouda

• do 01 sep Spreekuur leren en werken Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Waar ben ik goed in? Welk werk past bij mij? Welke kansen zijn er voor mij op de arbeidsmarkt? Ik heb geen diploma’s maar wel werkervaring, wat nu? Hoe gaat solliciteren? Leren & werken tegelijk, wat is er mogelijk? Hoe kan ik werken aan mijn taalvaardigheid? Wat kan ik doen om gezond aan het werk te blijven?

• do 01 sep Inloopspreekuur computervragen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

Heb je een vraag over je computer? Iedere donderdag van 14.00 uur tot 16.00 uur kun je terecht bij het inloopspreekuur. Dat is in Van Noord aan de Lekkenburg 1.

Paginanavigatie