Programma & cursusaanbod

In onderstaande agenda vind je het complete programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 81 - 90 (van 343)

• ma 19 sep Taalcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

De Nederlandse taal is moeilijk. Door veel te oefenen met spreken en lezen gaat het steeds beter. Ook helpen we je met computers en internet.

• di 20 sep Digisterker Chocoladefabriek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Steeds vaker moet je je DigiD gebruiken om zaken te regelen. Veel mensen vinden dit lastig of twijfelen over de veiligheid. De computercursus Digisterker helpt!

• di 20 sep Voorleesochtend in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• di 20 sep Inloopspreekuur senioren 't Govertje Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week

Heb je een vraag over je computer? Iedere dinsdag van 10.30 uur tot 12.00 uur is er een inloopspreekuur in ’t Govertje aan de Ouverturelaan 12 in Gouda.

• di 20 sep Taalhuisspreekuur Chocoladefabriek Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week

Het Taalhuis helpt je bij het leren van de Nederlandse taal. Ook helpen we je met computers en internet.

• wo 21 sep Voorleesochtend in De Biep Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Biep, Reigerstraat 37 in Gouda

• wo 21 sep Digitaal oefencafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Veel zaken worden geregeld via internet. Bijvoorbeeld de verzekering, de belasting, huiswerk van de kinderen en sollicitaties voor het werk. Dat is best lastig.

• wo 21 sep Leeskring op B1-niveau Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

In een leeskring lees je in een kleine groep een boek op jouw niveau. Er is een begeleider die voorleest. Als je wilt mag je ook zelf hardop lezen. Samen praten jullie over het boek. Leerzaam en gezellig!

• wo 21 sep Leeskring op A2-niveau Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

• wo 21 sep Voorleesmiddag in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 14:30 tot 23:59 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Iedere woensdagmiddag lezen vrijwilligers van de VoorleesExpress voor in de Chocoladefabriek!

Paginanavigatie