Programma & cursusaanbod

In onderstaande agenda vind je het complete programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 81 - 90 (van 378)

• di 30 jul Zomerbouwen (Escape room) Bekijk details

Vector cartoon background of quest room with people - guy and girl decide riddles and puzzles. Stand with conundrum, keys and elements for modern game, escape concept. Lasers from walls, tile floor. Van 10:00 tot 12:00 | Techniekwerkplaats

Tijdens de zomervakantie maak jij de coolste puzzels met ons in de Techniekwerkplaats. Bouw een kamer vol opdrachten en geheimen met karton en/of hout op dinsdagochtend 30 juli. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom. Reserveer snel jouw plekje.

• di 30 jul Spreekuur IDO Chocoladefabriek Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken? Kom langs in de bibliotheek Gouda. Wij zijn een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) en helpen je graag.

• di 30 jul Inloopspreekuur digitale vragen in de Chocoladefabiek Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | De Chocoladefabriek, Klein Amerika 20

Heb je een vraag over je computer, tablet of smartphone?

• di 30 jul Taalhuisspreekuur Chocoladefabriek Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Het Taalhuis helpt je bij het leren van de Nederlandse taal. Ook helpen we je met computers en internet.

• wo 31 jul Bieb voor de kleintjes in De Biep Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Biep, Reigerstraat 37 in Gouda

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• wo 31 jul Voorleesmiddag in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Iedere woensdagmiddag lezen vrijwilligers van de VoorleesExpress voor in de Chocoladefabriek!

• wo 31 jul Bijeenkomst voor de schrijverscommunity Bekijk details

A selective focus shot of a pencil and a notebook on a white table Van 19:00 tot 20:30 | Jeugdwerkplaats in de Chocoladefabriek

Ben je (beginnend) schrijver? Iedere laatste woensdag van de maand komt de schrijverscommunity bij elkaar in de Jeugdwerkplaats van de Chocoladefabriek, van 19.00 tot uiterlijk 20.30 uur.

• do 01 aug Zomerbouwen (Camping) Bekijk details

Illuminated  green  tent under stars at night  forest , Carpathian ,Ukraine Van 10:00 tot 12:00 | Techniekwerkplaats

Tijdens de zomervakantie bouw je bij ons aan een miniatuurcamping in de werkplaats. Ontwerp een supercoole tent, caravan of zelfverzonnen slaapplek voor in de natuur. Op donderdagochtend 1 augustus zijn kinderen van 6 tot 12 jaar van harte welkom om te komen bouwen. Reserveer snel jouw plekje.

• do 01 aug Inloopspreekuur digitale vragen in Van Noord Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

Heb je een vraag over je computer, tablet of smartphone?

• do 01 aug Spreekuur IDO Van Noord Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda