Programma & cursusaanbod

In onderstaande agenda vind je het complete programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 71 - 80 (van 378)

• wo 24 jul Bieb voor de kleintjes in De Biep Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Biep, Reigerstraat 37 in Gouda

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• wo 24 jul Voorleesmiddag in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Iedere woensdagmiddag lezen vrijwilligers van de VoorleesExpress voor in de Chocoladefabriek!

• do 25 jul Zomerbouwen (Pretpark) Bekijk details

Circus festival fair silhouette scenery set of carrousel tents and big wheels vector illustration graphic design Van 10:00 tot 12:00 | Techniekwerkplaats

Tijdens de zomervakantie zijn wij achtbaanontwerpers voor een dag. Maak jouw droomattractie in de werkplaats met karton en/of hout. Op donderdagochtend 25 juli gaan wij aan de slag in de Werkplaats met "Ontwerp je pretparkattractie". Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom om in de werkplaats te komen bouwen. Reserveer snel jouw plekje.

• do 25 jul Inloopspreekuur digitale vragen in Van Noord Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

Heb je een vraag over je computer, tablet of smartphone?

• do 25 jul Spreekuur IDO Van Noord Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken? Kom langs in de bibliotheek Gouda. Wij zijn een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) en helpen je graag.

• vr 26 jul Ontmoetingscaf√© in de Chocoladefabriek Bekijk details

Young adults, colleagues on break from work. Friends meeting, coworkers communication, friendly conversation. People drinking coffee and talking. Vector isolated concept metaphor illustration Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20

De Nederlandse taal is moeilijk. Door veel te oefenen met spreken en lezen gaat het steeds beter.

• vr 26 jul Bieb voor de kleintjes in Van Noord Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

• vr 26 jul Zomerbouwen (Minecraft) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Techniekwerkplaats

Tijdens de zomervakantie halen wij de onderste steen boven. Kom digitaal ontwerpen in onze Minecraft server op vrijdagochtend 26 juli. Kinderen van 8 tot 12 jaar zijn van harte welkom om met ons te komen bouwen. Wij regelen de laptops en Minecraft accounts, jij zorgt voor een super cool ontwerp voor in onze server! Reserveer snel jouw plekje.

• di 30 jul Taalzomer Rondleiding Museumhaven Bekijk details

Van 09:45 tot 11:30 | Verzamelen voor de Chocoladefabriek

Een leerzame wandeling door de Museumhaven van Gouda. Bewonder met ons de bijzondere collectie historische bedrijfsvaartuigen en leer ondertussen de Nederlandse taal.

• di 30 jul Bieb voor de kleintjes in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Kinderbibliotheek Oosterwei in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79

Paginanavigatie