Programma & cursusaanbod 2018-2019

In onderstaande agenda vind je het totaal programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 1 - 10 (van 11)

• Zomerfestival: Onder Spanning Bekijk details

Van 09:00 tot 17:00 | Chocoladefabriek

Op zaterdag 22 juni organiseert de Chocoladefabriek het allereerste Zomerfestival. Dit jaar is het thema ‘Onder spanning’. Het belooft met recht een spannende, maar vooral geweldige, dag te worden. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

za 22 jun

• Robotwerkplaats in de Chocoladefabriek Bekijk details

inloop Robotwerkplaats Van 10:00 tot 13:00 | Chocoladefabriek Gouda

Je kunt op verschillende zaterdagen in de Jeugdwerkplaats terecht voor de Robotwerkplaats.

za 25 mei

• Vier vaderdag met Bert Wagendorp in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | De Trap, Chocoladefabriek

Vier vaderdag in de Bibliotheek Gouda met een live interview van Bert Wagendorp en een ontbijtje in de Chocoladefabriek. Het ultieme cadeau voor vaderdag.

zo 16 jun

• Voorlezen met Gebaren Bekijk details

Van 09:00 tot 10:00 | Kinderbibliotheek Oosterwei

Voorlezen met gebaren voor de kleintjes. Maak samen met je kindje het gebaar voor bijv. de olifant. Door samen te bewegen, beleven kinderen het verhaal beter. Meld jezelf en je kind nu gratis aan via de onderstaande knop

wo 19 jun

• Voorlezen met Gebaren Bekijk details

Van 09:00 tot 10:00 | Kinderbibliotheek Bloemendaal

Voorlezen met gebaren voor de kleintjes. Maak samen met je kindje het gebaar voor bijv. de olifant. Door samen te bewegen, beleven kinderen het verhaal beter. Meld jou en je kind nu gratis aan via de onderstaande knop

vr 21 jun

• de Goudse Junior Stadsdichtersverkiezing 2019 Bekijk details

14 september 2019 | Chocoladefabriek

Op zaterdag 14 september vindt de finale plaats van de Goudse Junior Stadsdichtersverkiezing 2019, een initiatief van de Goudse Stadsdichter, Pieter Stroop van Renen, en de Bibliotheek Gouda.

za 14 sep

• Cursus basisvaardigheden computer (Windows) SeniorWebcursus Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | Chocoladefabriek | Puur

In de cursus Basisvaardigheden wordt in 10 lessen geleerd wat een computer kan en hoe u hem moet bedienen. De cursus wordt in een rustig tempo gegeven zodat u zich stap voor stap de basisvaardigheden kunt eigen maken.

di 17 sep

• Workshop Veilig & Vertrouwd Online, Seniorweb Bekijk details

iPad Van 13:30 tot 16:00 | de Chocoladefabriek | Puur

Het is belangrijk om uw privacy en veiligheid op internet te waarborgen.

di 17 sep

• Cursus Fotobewerking, SeniorWebcursus Bekijk details

cursus fotobewerking Van 09:30 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Plaatjes schieten is misschien zonder limiet, maar wat ermee te doen daarna? In deze cursus leert u afbeeldingen organiseren, zodat ze terug te vinden zijn. En wordt geoefend met de basishandelingen om de foto’s te bewerken en naar eigen smaak te verbeteren.

do 19 sep

• Cursus foto-album maken, SeniorWebcursus Bekijk details

foto-album maken Van 09:30 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

3 lessen: do 10 okt t/m 31 okt 2019 | Wat te doen met alle foto’s die we in verloop van de tijd maken? Inplakken in een fotoboek is een optie, maar dit kan natuurlijk ook digitaal. In drie lessen wordt u duidelijk hoe met eenvoudige middelen - én met de nodige eigen creativiteit - een digitaal fotoalbum maakt.

do 10 okt