Programma & cursusaanbod

In onderstaande agenda vind je het complete programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 1 - 10 (van 367)

• Taalhuisspreekuur Nelson Mandela Centrum Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 in Gouda

Het Taalhuis helpt je bij het leren van de Nederlandse taal. Ook helpen we je met computers en internet.

ma 04 jul

• Taalcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

De Nederlandse taal is moeilijk. Door veel te oefenen met spreken en lezen gaat het steeds beter. Ook helpen we je met computers en internet.

ma 04 jul

• Voorleesochtend in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• Inloopspreekuur senioren 't Govertje Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week

Heb je een vraag over je computer? Iedere dinsdag van 10.30 uur tot 12.00 uur is er een inloopspreekuur in ’t Govertje aan de Ouverturelaan 12 in Gouda.

• Taalhuisspreekuur Chocoladefabriek Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week

• Taalhuisspreekuur Van Noord Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

• Voorleesochtend in De Biep Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Biep, Reigerstraat 37 in Gouda

• Digitaal oefencafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Veel zaken worden geregeld via internet. Bijvoorbeeld de verzekering, de belasting, huiswerk van de kinderen en sollicitaties voor het werk. Dat is best lastig.

• Voorleesmiddag in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 14:30 tot 23:59 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Iedere woensdagmiddag lezen vrijwilligers van de VoorleesExpress voor in de Chocoladefabriek!

• Taalhuisspreekuur De Walvis Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | De Walvis, Walvisstraat 1 in Gouda