Programma & cursusaanbod

In onderstaande agenda vind je het totaal programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

• Nederland Leest 2020 Bekijk details

Van 16:00 tot 16:45 | Instagram

Luister en praat elke vrijdagmiddag mee over Het zwijgen van Maria Zachea met Marijke & Taffy en zoek zelf je stamboom uit met Christel van het Streekarchief

vr 27 nov

• De Schrijffabriek: Manon Uphoff & Iris van Vliet – De wereld van de vertelling Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Online via Zoom

Heb je schrijfambitie? Ben je al begonnen maar loop je vast met schrijven? Wil je na jaren weer extra inspiratie en handvatten om verder te kunnen schrijven? Dan is De Schrijffabriek de perfecte plek om te beginnen. De bibliotheek Gouda organiseert dit najaar via Zoom schrijfworkshops zodat jij jouw schrijfambitie en plezier weer nieuw leven kunt inblazen.

zo 29 nov