Programma & cursusaanbod 2017-2018

In onderstaande agenda vind je het totaal programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 1 - 10 (van 19)

• Social Media Werkochtend Bekijk details

social media werkochtend voor ondernemers Van 10:00 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek, zaal Puur

Iedere tweede woensdagochtend van de maand organiseert Loes Vork in samenwerking met de Bibliotheek Gouda een Social Media Werkochtend voor ondernemers.

wo 13 dec

• Uw computer veilig en schoon, SeniorWebworkshop Bekijk details

computer veilig en schoon Van 09:30 tot 12:00 | Chocoladefabriek Gouda

do 14 dec

• Gouda bij Kaarslicht Bekijk details

Van 09:00 tot 23:30 | Chocoladefabriek

Op 15 december is het weer tijd voor Gouda bij Kaarslicht!

vr 15 dec

• Robotwerkplaats in de Jeugdwerkplaats Bekijk details

inloop Robotwerkplaats 16 december 2017, 10:00 t/m 3 februari 2018, 13:00 | Jeugdwerkplaats

Je kunt op verschillende zaterdagen in de Jeugdwerkplaats terecht voor de Robotwerkplaats.

16 dec t/m 03 feb

• LEGO workshops Bekijk details

Van 11:00 tot 17:00 | Steenlandzaal Chocoladefabriek

Vorig schooljaar zijn we gestart met de LEGO Educatielijn en ook dit schooljaar kun je in de bibliotheek terecht voor: LEGO We Do (voor kinderen van 6 t/m 8 jaar) en LEGO Mindstorms (voor kinderen van 9 t/m 12 jaar). Met We Do bouw je een kleine robot en met Mindstorms leer je een robot programmeren. Aan het eind van een workshop krijg je certificaat op naam. Haal in de kerstvakantie in de Chocoladefabriek je hart op aan LEGO We Do en LEGO Mindstorms!

do 28 dec

• BoekenBios De kleine ijsbeer Bekijk details

Van 14:30 tot 15:45 | Steenlandzaal in de Chocoladefabriek

Op 3 januari, tijdens de kerstvakantie, kunnen kinderen heerlijk wegsmelten tijdens de Boekenbios “De kleine ijsbeer” .

wo 03 jan

• TypeWorld Kids- cursus blindtypen Bekijk details

TypeWorld Kids cursus blindtypen 22 januari 2018 t/m 28 mei 2018 | Chocoladefabriek Gouda

TypeWorld Kids is dé leukste methode om te leren typen, een typecursus in de vorm van een game, geschikt voor iedereen van 10 t/m 12 jaar (groep 7 en 8).

22 jan t/m 28 mei

• Cursus basisvaardigheden computer (Windows) SeniorWebcursus Bekijk details

23 januari 2018, 09:30 t/m 27 maart 2018, 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

In de cursus Basisvaardigheden wordt in 10 lessen geleerd wat een computer kan en hoe u hem moet bedienen. De cursus wordt in een rustig tempo gegeven zodat u zich stap voor stap de basisvaardigheden kunt eigen maken.

23 jan t/m 27 mrt

• Combicursus Fotobewerking en Fotoalbum maken, SeniorWebcursus Bekijk details

25 januari 2018, 09:30 t/m 15 maart 2018, 12:00 | Chocoladefabriek Gouda

Plaatjes schieten is misschien zonder limiet, maar wat er daarna mee te doen? In deze cursus leert u o.a. afbeeldingen organiseren, zodat ze terug te vinden zijn. En wat te doen met alle foto’s die we in verloop van de tijd maken? Inplakken in een fotoboek is een optie, maar dit kan natuurlijk ook digitaal. Schrijf u in voor de combicursus: Fotobewerking & Foto album maken

25 jan t/m 15 mrt

• Cursus Fotobewerking, SeniorWebcursus Bekijk details

cursus fotobewerking 25 januari 2018, 09:30 t/m 8 februari 2018, 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Plaatjes schieten is misschien zonder limiet, maar wat ermee te doen daarna? In deze cursus leert u afbeeldingen organiseren, zodat ze terug te vinden zijn. En wordt geoefend met de basishandelingen om de foto’s te bewerken en naar eigen smaak te verbeteren.

25 jan t/m 08 feb