Programma & cursusaanbod

In onderstaande agenda vind je het totaal programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 1 - 10 (van 75)

• Netwerkfabriek Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Steenlandzaal, Chocoladefabriek Gouda

Op zoek naar werk of een andere baan is soms best lastig. Maar, hoe doe je dat in coronatijd? Hoe voer je online een gesprek en welke programma’s moet je hiervoor op je computer hebben? Hoe presenteer je jezelf en waar vind je passende vacatures? Loop jij hier ook tegenaan? Kom dan naar de Netwerkfabriek. Op donderdag 1 oktober start de eerste gratis bijeenkomst van 14.00 tot 16.00 uur in de Chocoladefabriek. Op 8 en 15 oktober zijn de vervolgbijeenkomsten.

do 01 okt

• De Goudse Wetenschapsdag Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Chocoladefabriek

Zaterdag 3 oktober organiseren Techniekpunt Gouda en de bibliotheek de eerste Goudse Wetenschapsdag. Voor kleuters t/m bovenbouwers een interessante én leuke ochtend!

za 03 okt

• Het Taalcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Chocoladefabriek

In een gezellige sfeer praat je met elkaar over gewone dingen zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. Deelnemen is gratis, je hoeft je ook niet aan te melden.

ma 05 okt

• Computervragenuurtje Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | Drukkerswerkplaats. Chocoladefabriek

Heeft u een vraag over uw computer? Iedere dinsdagochtend organiseren we tussen 11.00 en 12.30 uur het inloopspreekuur in de Chocoladefabriek. Kom langs met uw computervraag en indien mogelijk neemt u eigen telefoon, tablet of laptop mee.

di 06 okt

• Netwerkfabriek Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Steenlandzaal, Chocoladefabriek Gouda

do 08 okt

• Roald Dahl Dag: 100e druk Sjakie en de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Chocoladefabriek

Zaterdag 10 oktober vieren uitgeverij De Fontein en Bibliotheek Gouda de 100e druk van “Sjakie en de Chocoladefabriek” in de Goudse Chocoladefabriek. Niet alleen met “Sjakie” maar met alle fraaie boektitels van Roald Dahl.

za 10 okt

• De Schrijffabriek: Christine Otten - proza schrijven Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Online via Zoom

Heb je schrijfambitie? Ben je al begonnen maar loop je vast met schrijven? Wil je na jaren weer extra inspiratie en handvatten om verder te kunnen schrijven? Dan is De Schrijffabriek de perfecte plek om te beginnen. De bibliotheek Gouda organiseert dit najaar via Zoom schrijfworkshops zodat jij jouw schrijfambitie en plezier weer nieuw leven kunt inblazen.

zo 11 okt

• Het Taalcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Chocoladefabriek

ma 12 okt