• Vier Nederland Leest in de bibliotheek!

    Op zaterdag 30 november, organiseren we ter afsluiting van de landelijke campagne Nederland Leest ‘Het Grote Lezersfeest’ met onder anderen Anita Ootjers, Koos Dijksterhuis, Anne Broeksma, Menno Schilthuizen en Gemma Venhuizen. Komt allen!

  • Word in november lid en maak je vrienden blij!

    Wie in de maand november een jaarabonnement voor volwassenen afsluit bij de Bibliotheek Gouda krijgt daar een gratis VR experience voor twee personen bij. En dat niet alleen, je mag ook een halfjaarabonnement weggeven aan een vriend. Dat is nog eens lekker trakteren! De actie is de hele maand november geldig. Niet in combinatie met andere acties.

  • Gratis debat over duurzaamheid

    Het thema van Nederland Leest 2019 is Duurzaamheid. Het perfecte thema voor de derde Denkfabriek. Moeten we überhaupt nog wel nadenken over het klimaat? En wie is er eigenlijk verantwoordelijk? Praat en luister mee tijdens een avond over duurzaamheid onder leiding van Bram van Reeuwijk.

Bewoners Chocoladefabriek

Netwerk van de Bibliotheek Gouda

netwerk van de Bibliotheek Gouda

De Bibliotheek Gouda is een compleet netwerk van 4 Kinderbibliotheken verspreid over de stad, Uitleenpunten in Bloemendaal & Goverwelle, de Digitale Bibliotheek en de Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek.