• Wij zijn vast begonnen!

  De landelijke Kinderboekenweek is in oktober, maar bij de bibliotheek in Gouda kunnen we niet zo lang wachten! Vanaf 3 september is er elke week iets te doen in de Kinderbibliotheken en de jeugdafdeling van de Chocoladefabriek. Het onderwerp “Vriendjes Gezocht” zal met boekenvriendjes en poesiealbums worden verbeeld. 

 • Cursus Autobiografisch schrijven door Yvonne Kroonenberg

  Bibliotheek Gouda is er trots op dat Yvonne Kroonenberg deze cursus geeft. Yvonne Kroonenberg is schrijver en psycholoog en schreef diverse boeken over relaties zoals 'Alles went behalve een vent' en 'Het zit op de bank en het zapt'.
  Start cursus: 30 september

 • Langs de valkuilen van de Poezie

  Hoe schrijf je een goed gedicht? Waar moet je op letten? En als je eenmaal gedichten hebt geschreven, hoe draag je die dan voor? In acht lessen laat dichter Ruben van Gogh je kennismaken met alles wat er komt kijken bij het schrijven (en voordragen) van gedichten.
  Voor wie nog nooit, of al vaker, gedichten heeft geschreven.

Bewoners Chocoladefabriek

Netwerk van de Bibliotheek Gouda

netwerk van de Bibliotheek Gouda

De Bibliotheek Gouda is een compleet netwerk van 4 Kinderbibliotheken verspreid over de stad, Uitleenpunten in Bloemendaal & Goverwelle, de Digitale Bibliotheek en de Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek.